Leppävaaran Ratsastuskoulu
ETUSIVU    OPETUSTOIMINTA    PUITTEET    TAPAHTUMAT    YHTEYSTIEDOT
  Tilava lämpöeristetty maneesi
 
Meillä on tilava lämpöeristetty maneesi, jossa on päätyseinien levyiset peilit, jotka helpottavat opetusta ja oppimista. Maneesissa on kaksi kuitupohjaista ratsastus- kenttää. Pohja ei jäädy eikä kovetu talvellakaan, joten ratsastus on miellyttävää sekä hevoselle että ratsastajalle. Katossa on lumensulatusjärjestelmä, joka estää lumikuorman syntymisen.
 
Hyvät ulkokentät
 
Pihapiirissä on kolme valaistua ratsastuskenttää. Niistä kaksi on altakastelevia kuitupohjia (eivät pölise ja toimivat sateellakin). Ne mahdollistavat pitkän ratsastuskauden ulkona aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn.

  Puitteet Puitteet Puitteet Puitteet Puitteet Puitteet

Klikkaa yllä olevia kuvia nähdäksesi ne isompina  

Siisti talli
 
Hevosemme hoidetaan ja ruokitaan hyvin, joten ne ovat hyvässä kunnossa ja elämänhaluisia. Talliemme ilma on hyvä ja raikas niin hevosille kuin ihmisillekin.
Olemme talleissamme panostaneet siisteyteen ja järjestykseen sekä satulahuoneissa että hevosten tiloissa. Satulahuoneista löydät aina satulat ja suitset puhtaina ja ehjinä omilta paikoiltaan.
 
Viihtyisät oleskelutilat
 
Tallilla on useita viihtyisiä oleskelutiloja, joissa voi viettää aikaa ratsastuksen lomassa ja jotka tarjoavat asianmukaiset kokoontumispuitteet kerhoille.
 
 
 

"Olemme opiskelleet ratsastusta Saksassa, missä koimme käytännössä, kuinka siistit ja asialliset puitteet tekevät ratsastuksesta miellyttävän."
Hannele & Heikki Mutikainen